GoogleTwitterFacebook

T-shirt Bedrukken Amsterdam

eclectix-Ultrachrome_DG-inktWil je een eigen ontwerp, naam of logo op een een T-shirt bedrukken in Amsterdam,
dan ben je bij ons aan het goede adres. Eclectix is een T-shirt drukker met oog voor detail.
We bedrukken naast T-shirts ook uniformen, sport- en vrijetijdskleding, tassen, caps en rompertjes.
We bieden razendsnelle levering, hoge kwaliteit fair trade T-shirts en een gratis controle van jou drukwerkbestanden.

Goedkoop is duurkoop
Eclectix kiest er bewust voor geen prijsstunter te zijn. Wij bedrukken standaard op kwalitatief goede T-shirts van het merk Continental Clothing of Stanley & Stella. Dit zijn Fair Trade shirts van super goede kwaliteit met een mooie pasvorm.  We drukken liever niet op goedkoop Promo-textiel, omdat deze shirts snel verwassen en het drukwerk minder mooi wordt. Daarnaast zijn deze shirts vaak onder dubieuze omstandigheden geproduceerd (sweat shops).

pickyourcottoncarefullyBij ons kost het bedrukken van een custom T-shirt misschien een paar Euro meer dan bij een reguliere copyshop. MAAR: in ruil daarvoor krijg jij een T-shirt dat niet geproduceerd is ten koste van kledingwerkers, dieren of het milieu. Een eigentijds T-shirt dat lekker zit en prettig draagt.

Passie voor mooi drukwerk en maatwerk
Bij ons krijgt jou drukwerk de aandacht die het verdient. We leveren geen haastwerk (mits jij daar niet om vraagt) en onderscheiden ons in kwaliteit en goede service. Eclectix drukt met oog voor details en doet graag wat extra moeite om iets moois te maken. Hierdoor komen we regelmatig met goede adviezen en creatieve oplossingen voor de dag.

Duurzaam
Onze shirts zijn vervaardigd met aandacht voor de natuur, de boeren en kledingwerkers. Wij hebben een ruime collectie duurzame T-shirts en sweaters in onze showroom in Amsterdam. Onze Earth Positive en alle shirts van Stanley en Stella zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en soms zelfs met 90% minder CO2 uitstoot vervaardigd.

Bij de productie van onze Earth Positive kledinglijn wordt enkel gebruik gemaakt van schone energie (zonne- water en wind energie).

Wil je een T-shirt bedrukken in Amsterdam en zoek je een sweatshop free T-shirt, dan zit je zeker goed bij Eclectix.

Specialisatie
Onze specialisatie is het bedrukken van T-shirts kleine oplagen en last-minute orders. Enkele stuks bedrukken we meestal zonder daarvoor opstart,- of set-up kosten kosten te berekenen. Natuurlijk kunnen we ook grote orders voor je drukken.

Wij werken standaard met textiel van Stanley & Stella.  Onze klanten hebben kunnen echter naar eigen wensen textiel bestellen op orders vanaf vijf items en hebben de keuze uit meer dan 80 kledingmerken, een grote verscheidenheid aan druktechnieken zoals: zeefdruk, lasertransfer, direct to garment (DTG-print) en vinyldruk.  Zo kunnen we ieder denkbaar ontwerp bedrukken met de meest geschikte druktechniek. Op ieder soort textiel dat u uitzoekt of zelf aanlevert.

T-shirt bedrukken Amsterdam Eclectix.nl

Eclectix
Veemarkt 36A
1019 DD  Amsterdam
 020 358 3944

E: info@eclectix.nl
I: www.eclectix.nl‎