GoogleTwitterFacebook

Full Colour Bedrukking

DTG-print | Direct to Garment
Eclectix heeft vanaf begin december 2013 de beschikking over een hypermoderne DTG-printer. Deze printer integreert de modernste DTG-technieken en laatste inzichten.  Onze Epson SureColor SC-F2000 onderscheidt zich door zijn hoge afdrukkwaliteit en levendige kleuren en print direct op zowel wit,- als gekleurd textiel. Hierdoor kunnen wij als geen ander zelf ontworpen T-shirts in de best mogelijke kwaliteit bedrukken.

dtg tshirt bedrukken amsterdamMilieuvriendelijke DTG-inkt op waterbasis
Onze UltraChrome DG-inkt is ideaal voor het afdrukken op donker textiel aangezien de witte inkt robuust is en bestendig tegen barsten. Het afgedrukte ontwerp voelt zacht en soepel en komt volledig in het textiel  te zitten. Hierdoor dragen onze bedrukte T-shirts comfortabel en voelt de opdruk prettig aan.

Drukwerk op waterbasis onderscheidt zich in positieve zin.  Inkt op waterbasis kan worden gestreken en de kleuren zijn helder en levendig. Onze DTG-printer gebruikt textielinkten die het milieu zo weinig mogelijk belasten. Aan de UltraChrome DG-inkt die wij gebruiken is een certificaat van Oeko-Tex® Standard 1002 toegekend.

Hoge resolutie
De printkop van de DTG-printer van Eclectix heeft een resolutie van maximaal 1440 x 1440 dpi. Het brede kleurenspectrum van onze DTG-printer produceert heldere kleuren en geleidelijke gradaties.


Afdruksnelheden

Onze printer bedrukt een enkel T-shirt binnen 2 minuten waardoor productie snel en gemakkelijk wordt.

Milieuvriendelijk
Aan de UltraChrome DG-inkt van Epson is een deelcertificaat van Oeko-Tex® Standard 1002 toegekend.

Face-This-2014-Marguerite-Sauvage-T-shirt-print

Full Colour Transfers
Eclectix beschikt ook over een ENHANCED A3 printer waarmee we in zeer goede kwaliteit diverse textiel soorten in full colour transfers kunnen bedrukken. Een foto op een T-shirt, romper, hout of muismatje;  je kunt hiervoor terecht bij Eclectix in  Amsterdam.

Full Colour Bedrukking
Heeft je ontwerp meer dan twee kleuren of betreft het fotomateriaal, dan is full colour druk de perfecte techniek. Wij drukken full colour prints in een haarscherpe resolutie. Ook zijn onze prints oersterk en perfect wasbaar! (zowel op licht als donker textiel)

Eclectix
Veemarkt 36A
1019 DD  Amsterdam
 020 358 3944
www.eclectix.nl‎

.